Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Корейці навчатимуть молодь Дніпра, як досягти успіху й розвивати свою країну

29 березня у Дніпровській мерії заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко зустрівся з представниками Міжнародного інституту розвитку інтелекту (Республіка Корея). Посадовець розповів гостям про Дніпро. Він повідомив, що в місті мешкає близько 300 тисяч молодих людей, 30 тис. студентів навчаються у 40 вищих навчальних закладах різних рівнів акредитації. Також Олександр Шикуленко проінформував про основні галузі економіки та промисловості, які успішно розвиваються у Дніпрі.

«Раді вітати у нашому місті. Республіка Корея – наочний приклад поєднання інтелекту, бажання, волі та працездатності для досягнення успіху. Вдячні за те, що готові ділитися з нашою молоддю досвідом розвитку вашої країни. Міська рада докладе максимум зусиль, щоб організувати спільні заходи з корейською стороною у школах і вишах Дніпра», – сказав заступник Бориса Філатова.

Зі свого боку головний професор Міжнародного інституту розвитку інтелекту  О Се Дже подякував міській владі Дніпра за всебічну підтримку і висловив надію, що проведені заходи будуть корисними для молодих людей. Один із перших спільних кроків – форум лідерів освіти у вищих навчальних закладах, який розпочнеться у Дніпровському університеті імені Альфреда Нобеля.