Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Урочисте відкриття лекційного семестру «Університету третього віку» у філії комплексу

29 березня о 16-00 у  КДК «Кайдацький» (просп. Свободи,67) – урочисте відкриття лекційного семестру «Університету третього віку» у філії комплексу.

Увага!  О 15-45 підхід до преси директора департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Артема Нідєлько.

Від’їзд представників ЗМІ від міської ради (шлагбаум) о 15-10.

Довідка:

Університет третього віку – безкоштовний освітній проект для людей старшого покоління. Така ініціатива дуже популярна в Європі. Нині Дніпро – єдине місто в Україні, де за ініціативи мера Університет третього віку отримує підтримку з бюджету міста. Це дозволило проекту стати більш масштабним та масовим і вийти на новий якісний рівень.

У цьому навчальному сезоні до лав Університету зареєструвалися вже майже 4 тис. слухачів елегантного віку. Прийом документів на безкоштовне навчання продовжується. Слухачі Університету також безкоштовно відвідують театри, музеї, філармонію та концерти академії музики ім. Глінки.

Минулого року було відкрито два філіали Університету третього віку на лівому березі міста – щоб слухачам було зручніше відвідувати лекції. Вони працюють у придніпровському будинку культури «Енергетик» (лекції з актуальних питань для людей похилого віку) та на базі Фінансової академія університету митної справи та фінансів (лекції з актуальних питань для людей похилого віку та практичні заняття по комп’ютерним технологіям для мешканців лівобережжя)

Інформаційна сторінка у фейсбук: www.facebook.com/UTVdp. Тут можна ознайомитись з розкладом занять та найближчими заходами, які проводить Університет. Довідки за телефоном: 778 03 44.