Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прес-конференція на тему: «Вперше у Дніпрі - фестиваль технологій, винахідливості і креативності, Dnipro Mini Maker Faire»

22 березня  о 10-00 у приміщенні Дніпровської міської ради ( просп. Д. Яворницького, 75, 7 поверх, біла зала) -  прес-конференція на тему:

«Вперше у Дніпрі - фестиваль технологій, винахідливості і креативності, Dnipro Mini Maker Faire». У прес-конференції візьмуть участь: директор департаменту інноваційного розвитку Юлія Павлюк; голова правління ГО «Мейкер Хаб» Юрій Власюк; директор КПНЗ «Міська станція юних техніків» Олександр Луценко; начальник учбово-методичного відділу Національного центру аерокосмічної освіти ім. О.М. Макарова. Марина Килимник.

Довідка:
Фестиваль проводиться за ініціативи та підтримки департаменту інноваційного розвитку Дніпровської міської ради, головним організатором всіх мейкерських заходів в Українї є Громадське об'єднання «Мейкер Хаб» (м. Київ), яке отримало ліцензію  США.
Maker Faire – фестиваль технологій, винахідливості та креативності, свято руху мейкерів, який сьогодні проходить у всьому світі, а в США набув масштабу національного тренду. Це мікс науки, IT, ремесл, зустріч технічних ентузіастів будь-якого віку, крафтерів, хоббістів, інженерів, наукових клубів, авторів, художників, студентів. Тих, хто робить це заради задоволення, а також тих, хто заробляє на власному мейкерстві.
Перша Ярмарка Мейкерів була проведена в Сан-Франциско в 2006 році, зараз ярмарки проводяться в усьому світі, включаючи Токіо, Рим, Осло, Сідней, Гонконг. В Україні вперше проведено захід у Києві в 2015 році -  це був перший захід у форматі Maker Fair у Східній Європі та СНД.  З того часу мейкерським рухом було охоплено Одесу, Львів та Харків.
Зареєструватись для участі у заході можливо на сайті http://dnipro.makerfaire.com/call-for-makers/