Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

16.03.18 12.00 Урочисте нагородження баскетбольного клубу «Дніпро» - володарів Кубку України сезону 2017/2018

 

16 березня о 12-00 у приміщенні  Дніпровської міської ради (просп. Д. Яворницького, 75,7 поверх, біла зала) - урочисте нагородження баскетбольного клубу «Дніпро» - володарів Кубку України сезону 2017/2018.

Нагороджуватиме переможців  міський голова Борис Філатов.

Довідка:

 Баскетбольний клуб «Дніпро» вже вдруге за свою історію стає володарем Кубку України (команда вже  отримувала Кубок у 2017 році), до цього команда ставала володарем Кубку Суперліги (2011, 2016).

У фіналі чотирьох, який відбувся у Харкові, команда «Хімік» м. Южне програла нашим хлопцям, але до останнього матч був дуже емоційним і непередбачуванним.

Команда під керівництвом головного тренера Дениса Журавльова - яскравий приклад спортивних досягнень у світі баскетболу.  У 2017 році, крім завойованого Кубку України, в скарбниці команди бронзові медалі з чемпіонату Європи з баскетболу 3 х 3 у складі збірної команди України та з чемпіонату Суперліги.

2018 рік почався не менш результативно – команда перемагає у «Найкращих спортивних досягненнях Дніпра-2017» у номінації «Найкраща команда року» і знов привозить Кубок України з баскетболу до Дніпра. Зараз БК «Дніпро» продовжує боротьбу за чемпіонство на лідируючих позиціях у чемпіонаті Суперліги.

Треба згадати, що команда БК «Дніпро» на чолі з президентом клубу Валерієм Кондратьєвим  постійно приймає участь у соціальних проектах міста: підтримує розвиток спорту серед молоді, займається благодійністю, постійно допомагає армії на окупованих територіях України, підтримує дитячий баскетбол та вкладає значні зусилля та кошти для того, щоб забезпечити належний рівень виховання спортсменів у м. Дніпро.