Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

3.03.18 11.00 Урочисте відкриття XIX всеукраїнського фестивалю «Століття грації та краси»

03 березня об 11-00 у Міському  палаці дітей та юнацтва (вул. Набережна Перемоги, 5а) - урочисте відкриття XIX всеукраїнський фестиваль «Століття грації та краси». Участь у заході візьме заступник міського голови Олександр Шикуленко.

Довідка:

На фестиваль з’їдуться близька 600 учасників з Запоріжжя, Хмельницького, Павлограду та інших міст України. Звичайно свою майстерність  покажуть і  хлопці та дівчата з Дніпра.  

Учасники від 3 років до 15 та старші будуть змагатися у сучасній та спортивній хореографії, у конкурсних програмах соло, дует та імпровізація.

Конкурсні номінації:

  •  «Сучасна хореографія»
  • «Естрадна хореографія»
  •  «Спортивна хореографія»
  • «Street dance show»
  •  «Best dance show»

Вікова категорія учасників:

3-5 років, 5-7 років, 8 -11 років , 12-14 років та 15 і старші.

Склад жюрі фестивалю:

  1. Наталія Лігай – Майстер спорту зі спортивної гімнастики, переможниця телевізійного проекту «Танцюють всі» 2 сезон (телеканал СТБ), супер фіналіст проекту «Танцюють всі. Повернення героїв» (телеканал СТБ), Суддя міжнародних та всеукраїнських фестивалів хореографічного мистецтва.

 

  1. Дар’я  Коваль –- фіналістка восьмого сезону українського танцювального телешоу  «Танцюють Всі». Молодий хореограф і педагог по контемпорарі в балетній школі “Balletera” і студії “DDC” місто Дніпро, Украіна. Навчалась контемпорарі у танцівників і хореографів світового рівня, таких як Sarah Murphy, Сarolina Mancuso, Joeri Alexander Dubbe, Erica Silgoner, Antonin Comestaz, Emma Portner і багатьох інших. Суддя багатьох українських фестивалів і конкурсів, учасниця і лауреат “Mediterranean Dance Festival” 2016 Італії. Організатор “INTRA improvisation festival” 2016 місті Дніпро. Учасниця 4-го сезону Шоу  «Танці» на ТНТ 2017 рік.
  2. Павло Авдєєнко – фіналіст шоу «Україна має талант», переможець «Hip hop international Ukraine», учасник «Hip hop international Las Vegas» USA, багаторазовий чемпіон України з хіп хопу. Учасник команди UnExFeel та Light Balance. Учасник Art on Ice Танцював у Jessie J та «The Jacksons», фіналіст всесвітньо відомого шоу «America s Got Talent»
  3. Ксенія Молодан – Відмінник освіти України, художній керівник народного колективу «Студія хореографії «Dancer»
  4. Євгенія Тимошевська – Відмінник освіти України, віце-президент федерації фітнесу м. Дніпро

 

Конкурсна програма розпочинається о 9-00.

К.о. голова федерації фітнеса Тимошевська Євгенія (050 622 08 02)

 

УВАГА! Від’їзд представників ЗМІ від міської ради ( шлагбаум) о 10-30.