Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

19.02.18 14.00 Відкриття фотовиставки: «АМІНА: ЖИТТЯ», присвяченої пам'яті відданого патріота, борця за свободу України в протистоянні російській агресії, героїчної жінки Аміни Окуєвої

19 лютого о 14-00 у Музеї АТО (  просп. Дмитра Яворницького, 16) -  відкриття фотовиставки: «АМІНА: ЖИТТЯ», присвяченої пам'яті відданого патріота, борця за свободу України в протистоянні російській агресії, героїчної жінки Аміни Окуєвої, яка 30 жовтня 2017 року трагічно загинула від рук проросійських найманців. Участь у відкритті виставки візьме міський голова Дніпра Борис Філатов.


Підхід до преси родичів, друзів, побратимів Аміни Окуєвої о 13.40.

34 роки 4 місяці 25 днів 17 годин – рівно стільки прожила на цій Землі Аміна.

На виставці буде представлено 34 фотографії - 34 миті її яскравого, героїчного та стрімкого життя, присвяченого мужній та рішучій боротьбі за волю, справедливість, добро та любов.

17 чорно-білих аматорських фотографій з особистого архіву Аміни: трагічні події Майдану і фронтове життя в гарячих точках неоголошеної війни на території суверенної України - Дебальцеве, Щастя, Зайцеве, Авдіївська промзона, Троїцьке, Світлодарська дуга.

17 кольорових фотографій роботи Олександри Лисицької, талановитої фотохудожниці з Луганська: дивовижний образ прекрасної та надзвичайно сильної жінки, здатної протистояти будь-яким загрозам.

Улюблені рядки Аміни: "Безумство хоробрих - ось мудрість життя!" стали епіграфом до її дивовижного життя, яке вона безстрашно віддала за Україну, ставши справжнім символом боротьби за волю і справедливість у протистоянні російській агресії.

Фотовиставка "АМИНА: ЖИТТЯ" в Музеї громадянського подвигу Дніпропетровщини у подіях АТО буде представлена з 19 лютого по 05 березня 2018 року. Надалі  її можна буде побачити в інших містах України, а також в Європі та  Америці - скрізь, де знають ціну Свободи та пам'ятають і люблять безстрашну, волелюбну, життєрадісну Аміну Окуєву.