Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

UkraineInvest та «Агентство розвитку Дніпра» домовилися про подальшу співпрацю

У Дніпрі пройшов дводенний семінар «Практичні аспекти залучення прямих іноземних інвестицій та супроводу інвесторів». Його провели UkraineInvest – Ukraine Investment Promotion Office спільно з ULEAD з Європою / ULEAD with Europe. Дніпро на заході представляло КП «Агентство розвитку Дніпра».

Учасниками заходу також стали представники інвестагентств з Донецької, Запорізької, Луганської, Миколаївської, Харківської та Херсонської областей. Після першого дня заходу представники UkraineInvest особисто познайомилися з командою «Агентства розвитку Дніпра».
Сторони окреслили спільний план дій щодо роботи з іноземними інвесторами та подолання перешкод на цьому шляху.

«UkraineInvest приділяє особливу увагу співпраці з регіонами, адже побудова ефективної комунікації є запорукою подальшого успіху. Сьогодні ми бачимо великий інвестиційний потенціал у регіонах, який потрібно розвивати», – зазначила заступниця директора UkraineInvest Уляна Хром'як.
Колег із інших регіонів України зацікавив досвід створення індустріального парку Industrial Forpost – масштабного інвестиційного проекту, який впроваджує «Агентство розвитку Дніпра» в районі Слобожанського проспекту. Директор агентства Володимир Панченко та керівник проекту Олена Іваницька представили проект та відповіли на запитання.

Довідка: UkraineInvest є консультаційно-дорадчим органом, підпорядкованим Кабінету Міністрів України, що координується Урядовим уповноваженим з питань інвестицій, першим заступником міністра фінансів Оксаною Маркаровою.