Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради

Департамент охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради відповідно до ст. 10 Закону України „Про службу в органах місцевого самоврядування”
ОГОЛОШУЄ КОНКУРС
НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ:

- головного спеціаліста відділу первинної медичної допомоги управління організації медичної допомоги;
- головного спеціаліста відділу спеціалізованої медичної допомоги управління організації медичної допомоги;
- головного спеціаліста сектору по роботі зі зверненнями громадян відділу організаційно-кадрової роботи та правового забезпечення управління організаційно-кадрової роботи та правового забезпечення;

ВИМОГИ ДО КОНКУРСАНТІВ:
- повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо- кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;
- стаж роботи за спеціальністю в органах місцевого самоврядування та державній службі не менше 1 року або стаж роботи за спеціальністю в інших сферах управління не менше 3 років;
- вільне володіння державною мовою;
- впевнене володіння комп’ютерною технікою.


Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи:
- заяву на участь у конкурсі;
- особову картку за формою № П2-ДС, з відповідними додатками;
- фото розміром 3x4 см;
- документи про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння почесного звання, присудження наукового ступеня;
- паспорт;
- ідентифікаційний код;
- військовий квиток (для військовозобов’язаних);
- декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2017 рік відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» від 14 жовтня 2014 року № 1700-VII;
- письмову згоду на обробку персональних даних. 


- Провідного спеціаліста з організаційної та кадрової роботи сектору організаційно-кадрової роботи відділу організаційно-кадрової роботи та правового забезпечення управління організаційно-кадрової роботи, правового, інформаційного та технічного забезпечення (тимчасово вакантна посада на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника).

ВИМОГИ ДО КОНКУРСАНТІВ:
- повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо- кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;
- стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді спеціаліста І чи II категорій не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 2 років;
- вільне володіння державною мовою;
- впевнене володіння комп’ютерною технікою.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи:
- заяву на участь у конкурсі;
- особову картку за формою № П2-ДС, з відповідними додатками;
- фото розміром 3x4 см;
- документи про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння почесного звання, присудження наукового ступеня;
- паспорт;
- ідентифікаційний код;
військовий квиток (для військовозобов’язаних);
- декларацію про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2017 рік відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» від 14 жовтня 2014 року № 1700-УІІ;
письмову згоду на обробку персональних даних.

Документи приймаються протягом тридцяти календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: м. Дніпро, пр. Дмитра Яворницького, 75а, кімн. 313, тел. 745 11 60.
 

ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ № 10
засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад
посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Дніпровської міської ради

 

19.04.2018
каб. 515

Присутні:

 

Голова конкурсної комісії - Почталіон Є.І.
Секретар конкурсної комісії - Пацюк І.В.
Члени конкурсної комісії:  Павлов А.Г., Надха Н.Ю., Молчанова В.Л.

                                                                                  

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

 

Проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів  Дніпровської міської ради:

- головний спеціаліст відділу спеціалізованої медичної допомоги управління організації медичної допомоги департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради;

- головний спеціаліст відділу первинної медичної допомоги управління організації медичної допомоги департаменту охорони здоров’я населення  Дніпровської міської ради;

- головний спеціаліст сектора по роботі зі зверненнями громадян відділу організаційно – кадрової роботи та правового забезпечення управління організаційно – кадрової роботи, правового, інформаційного та технічного забезпечення департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради;

- провідний спеціаліст з організаційної та кадрової роботи сектора організаційно – кадрової роботи відділу організаційно – кадрової роботи та правового забезпечення управління організаційно – кадрової роботи, правового, інформаційного та технічного забезпечення департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради.

Засідання розпочато об 11 годині 00 хвилин.       

Голова конкурсної комісії Почталіон Є.І. оголосила про початок засідання конкурсної комісії.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу спеціалізованої медичної допомоги  управління організації медичної допомоги департаменту охорони здоров’я населення  Дніпровської міської ради подала документи Мартиненко Тетяна Олександрівна.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу первинної медичної допомоги управління організації медичної допомоги департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради подала документи  Прибиток Тетяна Володимирівна.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади головного спеціаліста сектора по роботі зі зверненнями громадян відділу організаційно – кадрової роботи та правового забезпечення управління організаційно – кадрової роботи, правового, інформаційного та технічного забезпечення департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради подала документи  Литовченко Тетяна Анатоліївна.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади провідного  спеціаліста з організаційної та кадрової роботи сектора організаційно – кадрової роботи відділу організаційно – кадрової роботи та правового забезпечення управління організаційно – кадрової роботи, правового, інформаційного та технічного забезпечення департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради (на період відпустки по догляду за дитиною основного працівника) подала документи Весніна Надія Леонідівна.

Секретар конкурсної комісії Пацюк І.В. перевірила явку кандидатів на засідання конкурсної комісії та проінформувала присутніх кандидатів про тривалість та процедуру складання іспиту, зміст та кількість питань екзаменаційних білетів, порядок підрахування результатів, єдині критерії оцінювання.   

Члени комісії розглянули подані кандидатами документи. Подані документи відповідають вимогам чинного законодавства щодо участі у конкурсі на заміщення вакантних посад в органах місцевого самоврядування, тому одноголосно вирішено допустити їх до участі у конкурсі.

Голова конкурсної комісії Почталіон Є.І. запропонувала витягти білети для здачі іспиту.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002  № 169  «Про затвердження порядку проведення  конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» і наказу Головного управління державної служби України від 08.07.2011 № 164 «Про затвердження загального порядку проведення іспиту кандидатів  на заміщення вакантних  посад  державних службовців»,    зареєстрованого в  Міністерстві   юстиції України 28.07.2011 за № 930/19668  та  згідно з розпорядженням міського голови від 09.09.2011 № 377 – рк «Про порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах міської ради» конкурсантам були запропоновані екзаменаційні білети для складання іспиту.

Підготовка  відповідей  на запитання екзаменаційних білетів почалася – об 12 год. 00 хв. закінчилась – об 13 год. 00 хв.    

По закінченню часу, відведеного на складання іспиту, підготовлені відповіді на екзаменаційні білети кандидати надали конкурсній комісії для оцінювання та проставлення загальної суми балів в екзаменаційну відомість.

Оцінка відповідей кандидатів проводилася всіма членами комісії за відсутністю кандидатів.

Голова та члени конкурсної комісії прийняли спільне рішення щодо оцінки відповідей на кожне питання екзаменаційного білету.

Кандидати отримали такі бали за відповіді на екзаменаційні білети:

Мартиненко Тетяна Олександрівна – 23 бали.

Прибиток Тетяна Володимирівна – 23 бали.

Литовченко Тетяна Анатоліївна – 23 бали.

Весніна Надія Леонідівна – 21 бал.

      

ВИРІШИЛИ:

1. Рекомендувати Мартиненко Тетяну Олександрівну на посаду головного спеціаліста відділу спеціалізованої медичної допомоги управління організації медичної допомоги департаменту охорони здоров’я населення  Дніпровської міської ради.

2. Рекомендувати Прибиток Тетяну Володимирівну на посаду головного спеціаліста відділу первинної медичної допомоги управління організації медичної допомоги департаменту охорони здоров’я населення  Дніпровської міської ради.

3. Рекомендувати Литовченко Тетяну Анатоліївну на посаду головного спеціаліста сектора по роботі зі зверненнями громадян відділу організаційно – кадрової роботи та правового забезпечення управління організаційно –  кадрової роботи, правового, інформаційного та технічного забезпечення департаменту охорони здоров’я населення  Дніпровської міської ради.

4. Рекомендувати Весніну Надію Леонідівну на посаду  провідного спеціаліста з організаційної та кадрової роботи сектора організаційно – кадрової роботи відділу організаційно – кадрової роботи та правового забезпечення управління організаційно – кадрової роботи, правового, інформаційного та технічного забезпечення департаменту охорони здоров’я населення  Дніпровської міської ради.

Голова конкурсної комісії - Є.І. Почталіон
Члени конкурсної комісії:  І.В. Пацюк, А.Г. Павлов, Н.Ю. Надха, Н.О. Оліферчук, А. В. Кучеренко, В. Л. Молчанов