Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Рекордна сесія: Борис Філатов розповів, як депутатам міськради Дніпра вдалося розглянути 250 питань за 27 хвилин

31 січня у Дніпрі відбулася 29-та сесія міської ради. Засідання було рекордно коротким – 27 хвилин. За цей час депутати розглянули 250 питань. Коментуючи результати сесії, міський голова Борис Філатов зауважив: такий консенсус є результатом налагодженої роботи у депутатських комісіях і на погоджувальних радах.

«Це не тому, що в раді немає дискусій. Це результат того, що ми зуміли налагодити нормальну, продуктивну роботу в депутатських комісіях і на погоджувальних радах. Учора на погоджувальній раді, що відбувалася в моєму кабінеті з 17.00 до 19.00, були керівники не лише депутатських комісій, а й опозиційних фракцій. Основні болючі питання ми зняли з порядку денного і перенесли на лютий», – зазначив Борис Філатов.

Так, під час 29-ї сесії міські обранці ухвалили зміни до програм «Безпечне місто» та «Безпечна школа» на 2016 – 2020 роки, комплексної програму соціального захисту мешканців Дніпра на 2017 – 2021 роки. Також депутати підтримали прийом у комунальну власність територіальної громади міста комунальних закладів охорони здоров'я Дніпропетровської обласної ради та їхнього майна і проголосували за створення центру підтримки ветеранів праці та громадян похилого віку «Милосердя».

За словами очільника міста, найважливішим досягненням стало ухвалення державно-приватного партнерства з англійським інвестором щодо будівництва сміттєпереробного об'єкта у Дніпрі.