Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад в департаменті благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради

Дніпровська міська рада
Відповідно до ст.10 Закону України
“Про службу в органах місцевого самоврядування”

оголошує конкурс

на заміщення вакантних посад в департаменті благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради:

спеціаліста 1 категорії виробничого відділу управління інфраструктури міста департаменту - 2 одиниці;

спеціаліста 1 категорії відділу капітального ремонту управління інфраструктури міста департаменту;

спеціаліста 1 категорії відділу благоустрою управління з благоустрою міста департаменту;

спеціаліста 1 категорії тендерно-до говірного відділу департаменту.

Вимоги до конкурсантів:

- базова вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо- кваліфікаційним рівнем бакалавра;
- без вимог до стажу;
- вільне володіння державною мовою;
- знання основних принципів роботи компютера та відповідних програмних засобів.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають документи:

- заяву на участь у конкурсі;
- особову картку за формою № ГО-ДС, автобіографію;
- фото розміром 3x4 см;
- документи про освіту;
- паспорт;
- ідентифікаційний код;
- військовий квиток (для військовозобов’язаних);
- декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік відповідно до Закону України «Про запобігання корупції» від 14 жовтня 2014 року № 1700- VII;
- письмову згоду на обробку персональних даних.

Документи приймаються протягом тридцяти календарних днів за адресою:

м. Дніпро, вул. Виконкомівська, 6, кім. 206, довідки за тел. 744-77-76

ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ  № 8
засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад
посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів Дніпровської міської ради

 

12.04.2018
каб. 515

Присутні:

Голова конкурсної комісії - Почталіон Є.І.
Секретар конкурсної комісії - Пацюк І.В. 
Члени конкурсної комісії:   Оліферчук Н.О., Надха Н.Ю., Молчанова В.Л.

                                                                                  

ПОРЯДОК  ДЕННИЙ:

 

Проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування виконавчих органів  Дніпровської міської ради:

- спеціаліст 1 категорії виробничого відділу управління інфраструктури міста департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради;

- спеціаліст 1 категорії тендерно – договірного відділу департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради;

- спеціаліст 1 категорії відділу благоустрою управління з благоустрою міста департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради;

- спеціаліст 1 категорії відділу капітального ремонту управління інфраструктури міста департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради.

Засідання розпочато об 14 годині 00 хвилин.

Голова конкурсної комісії Почталіон Є.І. оголосила про початок засідання конкурсної комісії.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади  спеціаліста 1 категорії  виробничого відділу управління інфраструктури міста департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради подав документи Маштак В’ячеслав Сергійович.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади спеціаліста 1 категорії тендерно – договірного відділу  департаменту благоустрою та інфраструктури  Дніпровської міської ради подав документи  Голубовський – Єрощук Ростислав Германович.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади спеціаліста 1 категорії  відділу благоустрою управління з благоустрою міста департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради  подала документи Конопля Марина Вікторівна.

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади спеціаліста 1 категорії  відділу капітального ремонту управління інфраструктури міста департаменту благоустрою та інфраструктури  Дніпровської міської ради  подала документи  Кушнір Наталія Валеріївна.

Секретар конкурсної комісії Пацюк І.В. перевірила явку кандидатів на засідання конкурсної комісії та проінформувала присутніх кандидатів про тривалість та процедуру складання іспиту, зміст та кількість питань екзаменаційних білетів, порядок підрахування результатів, єдині критерії оцінювання.   

Члени комісії розглянули подані кандидатами документи. Подані документи відповідають вимогам чинного законодавства щодо участі у конкурсі на заміщення вакантних посад в органах місцевого самоврядування, тому одноголосно вирішено допустити їх до участі у конкурсі.

Голова конкурсної комісії Почталіон Є.І. запропонувала витягти білети для здачі іспиту.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002  № 169  «Про затвердження порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців» і наказу Головного управління державної служби України від 08.07.2011 № 164 «Про затвердження загального порядку проведення іспитукандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців»,    зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 28.07.2011 за № 930/19668 та згідно з розпорядженням міського голови від 09.09.2011 № 377 – рк «Про порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчих органах міської ради» конкурсантам були запропоновані екзаменаційні білети для складання іспиту.

Підготовка  відповідей  на запитання екзаменаційних білетів почалася – об 15 год. 00 хв. закінчилась – об 16 год. 00 хв.    

По закінченню часу, відведеного на складання іспиту, підготовлені відповіді на екзаменаційні білети кандидати надали конкурсній комісії для оцінювання та проставлення загальної суми балів в екзаменаційну відомість.

Оцінка відповідей кандидатів проводилася всіма членами комісії за відсутністю кандидатів.

Голова та члени конкурсної комісії прийняли спільне рішення щодо оцінки відповідей на кожне питання екзаменаційного білету.

Кандидати отримали такі бали за відповіді на екзаменаційні білети:

Маштак В’ячеслав Сергійович – 21 бал.

Голубовський – Єрощук Ростислав Германович – 21 бал.

Конопля Марина Вікторівна – 22 бали.

Кушнір Наталія Валеріївна – 19 балів.

ВИРІШИЛИ:

1. Рекомендувати Маштак В’ячеслава Сергійовича на посаду спеціаліста 1 категорії виробничого відділу управління інфраструктури міста департаменту благоустрою та інфраструктури  Дніпровської міської ради.   

2. Рекомендувати Голубовського – Єрощука Ростислава Германовича на посаду  спеціаліста 1 категорії тендерно – договірного відділу департаменту благоустрою та інфраструктури  Дніпровської міської ради. 

3. Рекомендувати Коноплю Марину Вікторівну  на посаду спеціаліста 1 категорії відділу благоустрою управління з благоустрою міста департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради.    

4. Рекомендувати Кушнір Наталію Валеріївну на посаду спеціаліста 1 категорії відділу капітального ремонту управління інфраструктури міста департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради.

Голова конкурсної комісії -  Є.І. Почталіон 
Члени конкурсної комісії: І.В. Пацюк, А.Г. Павлов, Н.Ю. Надха, Н.О. Оліферчук, А. В. Кучеренко, В. Л. Молчанова