Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Триває набір до муніципального табору для літніх людей «Золотий вік» на 2018 рік

У Дніпрі триває набір на 2018 рік до безкоштовного муніципального табору «Золотий вік» для людей похилого віку. Перший заїзд стартує вже 15 січня. Проект дозволяє людям поважного віку відпочити, оздоровитися та гарно провести дозвілля. Для запису на реєстрацію необхідно звернутися за номером гарячої лінії: +38 (067) 550-06-70, і дізнатися про дату та час подання документів. Для реєстрації при собі необхідно мати оригінал та копію паспорта, ідентифікаційного коду, пенсійного посвідчення.

Обов’язкові умови для відпочинку у таборі «Золотий вік»: міська реєстрація у Дніпрі, наявність пенсійного посвідчення, вік від 55 років. Відвідати пансіонат можна один раз на рік за наявності вільних місць. Подати документи громадяни можуть за адресою: Дніпро, вул. Старокозацька, 58 (колишня вул. Комсомольська), щочетверга та щоп'ятниці з 10:00 до 16:00, заздалегідь записавшись на прийом за номером гарячої лінії +38 (067) 550-06-70.

Довідка. Табір «Золотий вік» – безкоштовний соціальний проект для літніх людей. Ініціатива створення табору третього покоління належить міському голові Борису Філатову.