Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

9.01.18 16.00 Урочисте закриття VI Міжнародного юнацького турніру з водного поло «DNEPR CUP» на призи Заслуженого тренера України Геннадія Фоміченка

09 січня о 16-00 у Палаці спорту Дніпровського національного університету ім. Олеся Гончара (вул. Казакова,24 А) – урочисте закриття VI Міжнародного юнацького турніру з водного поло «DNEPR CUP» на призи Заслуженого тренера України  Геннадія Фоміченка. Участь у заході візьме начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики Олександр Осипов.

Довідка:

З 05 по 09 січня 2018 року на базі Палацу спорту ДНУ імені О. Гончара   м. Дніпра  проходить  VI Міжнародний юнацький турнір з водного поло  «DNEPR CUP» на призи заслуженого тренера України Фоміченка Геннадія Дмитровича серед юнаків 2004, 2006 р.н. і молодше. У змаганнях беруть  участь 14 команд, а це 210 спортсменів, з них 3 дніпровськи команди (КПНЗ «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву з водного поло» ДМР). Команди-учасники представляють Україну та Молдову. На урочистому закритті турніру буде присутній заслужений тренер України Фоміченко Геннадій Дмитрович. Нагородження пройде у двох вікових категоріях.