Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

9.01.18 14.00 Презентація результатів роботи над конкурсною заявкою “Молодіжна столиця України” від міста Дніпро

 

09 січня о 14-00 в приміщенні Дніпровської міської ради (просп. Д. Яворницького, 75, 7 поверх, біла зала) - презентація результатів роботи над конкурсною заявкою “Молодіжна столиця України” від міста   Дніпро. Участь у заході візьмуть: заступник міського голови Олександр Шикуленко; заступник директора-начальник управління молоді, позашкільної освіти та національно-патріотичного виховання департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Дар’я  Біла, лідери молодіжних громадських організацій, студентського самоврядування, депутати міської ради та молодіжної ради Дніпра.

Окрім публічної презентації конкурсу і результатів роботи за 2017рік в напрямку реалізації молодіжної політики, на заході заплановане підписання загальної заявки від міста Дніпро для участі у національному конкурсі «Молодіжна столиця України».

Детальніше про національний конкурс “Молодіжна столиця України”

Ініціаторами конкурсу є Міністерство молоді та спорту України, Український Інститут Міжнародної Політики та Національна молодіжна рада України.

Основна мета конкурсу -активізація співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, створення комфортних умов для розвитку молоді в містах України.

Починаючи з 2017 року, цей конкурс проводитиметься в Україні щороку, відзначаючи найкраще місто країни для проживання та розвитку молоді.

Подробиці на сторінці конкурсу в Facebook:

https://www.facebook.com/youthcapitalofukraine/

та сайті: http://youthcapital.org.ua

 

Координатори конкурсу «Молодіжна столиця України» в Дніпрі:

Луденський Сергій - molod.npv.dmr@gmail.com, 093 505 99 97.