Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі визначили переможця музичного проекту «Молодий Пірс»

У Дніпрі відбулася фінальна битва команд музичного проекту «Молодий Пірс». Увечері 16 грудня клуб «Мулен Руж» зібрав повну залу прихильників цього дійства, щоб насолодитися і повболівати за улюблені команди.


Зокрема, за фінальний приз боролися чотири фіналісти літного сезону «Молодого Пірсу»: гурти BAKENBARDY, Silver Town, TANSY та «МАКСИМУМ ТЫ».


За словами Вадима Сельничого, керівника та члена журі проекту «Вечір Пірсу», «Молодого Пірсу», усі чотири команди, які потрапили до фіналу, – талановиті гурти.


«Проект підтриманий Дніпровської міською радою і проходить у рамках програми міського голови Бориса Філатова «Культурна столиця». З фонду цієї програми переможці, що посядуть І-ІІІ місця, отримають грошові винагороди, а гурт-переможець ще й кубок. Загалом приємно відзначати, що «Молодий Пірс» набирає широкої популярності. Уже на наступний рік заявки на участь у проекті подали близько 40 команд», – зазначив Вадим Сельничий.


Одна із глядачок фінального концерту студентка Марія прийшла на захід разом із подругою. Дівчата з 2014 року слідкують за проектом «Вечір Пірсу».


«Тут дивовижна атмосфера. Я фанатка цього чудового музичного проекту. Зокрема, сьогодні вболіватиму за гурт Silver Town, адже жанр їхньої музики та виконання – мені до смаку. Закінчується нинішній сезон, і з нетерпінням чекатимемо на наступний», – додала дівчина.


Виступ кожного гурту складався з декількох музичних композицій. За результатами онлайн-голосування та оцінок журі перше місце і титул переможця виборов гурт BAKENBARDY.