Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

В.о. заступника міського голови Дніпра Яніка Мерило отримала премію року у сфері електронної комерції та ІТ-рішень PaySpace Magazine Awards

14 грудня у Національній філармонії анонсували номінантів головної премії року у сфері електронної комерції та ІТ-рішень PaySpace Magazine Awards. Переможців визначили за експертними оцінками і за результатами голосувань понад 55 тис. інтернет-користувачів.

Уже другий рік поспіль головну премію у категорії «За особистий вклад у розвиток сфери стартапів та інвестицій» здобула в.о. заступника міського голови Дніпра Яніка Мерило.

Представниця команди Бориса Філатова зазначила, що її перемога це приклад того, що держава може не лише «не заважати бізнесу», а й бути корисною для нього.

«Приємно відзначати, що Дніпро стає все більш цікавим майданчиком для тестування та запуску нових інновацій і рішень стартапів. За останній рік підтримали запуск понад 10 стартапів, найпопулярніші – «Навізор», «Поліклініка без черг», «Хелсі». Лише цими рішеннями містяни скористалися за рік понад 200 тис разів. Окрім того, у співробітництві з TAPAS створили найбільший в Україні портал відкритих даних, щоб стартапи на його основі самостійно запускали нові рішення », - сказала Яніка Мерило.