Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Мерія Дніпра привітала довгожителів міста

14 грудня директор департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Людмила Козловська від мерії міста привітала двох мешканців міста, які сьогодні святкують поважні дати. Зокрема, Меланію Трохимівну Семенчук із 100-річчям та Миколу Миколайовича Сборщика – з 90-річчям. Обом ювілярам представниця міськради вручила подарунки.

«Це фантастично відзначати подібні ювілейні дати. Мабуть, благословенні божою милістю за усі ваші добрі справи. Знаємо, що усе життя ви тяжко працювали. Низький уклін вам. Міцного здоров’я, сили духу, миру, добра та родинного затишку», – сказала Людмила Козловська.

Зі свого боку ювіляри подякували гостям за увагу й особисте поздоровлення. Меланія Трохимівна розповіла, у чому вбачає своє довголіття.

«Я довгі роки працювала у колгоспі. Після виходу на пенсію постійно пораюся на городі. Земля, фізична праця – мабуть, це секрет мого довголіття», – розповіла 100-річна ювілярка. На сьогодні жінка мешкає з родиною племінника, який за нею доглядає.

Ветеран Микола Миколайович Сборщик теж має чимало заслуг. Нагороджений медаллю «За перемогу над Німеччиною», «За сумлінну працю» тощо. Понад 40 років працював токарем на Дніпропетровському машинобудівному заводі. Чоловік мешкає з дружиною Ніною Харитонівною, з якою у шлюбі прожив вже 44 роки.