Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

11.12.17 17.00 Презентація архітектурно - естетичного освітлення Кайдацького мосту, яке є унікальним для України

11 грудня о 17-00 за адресою: Набережна Заводська, 56  (майданчик за 100 м. перед АЗС «Авіас Плюс») –   презентація архітектурно - естетичного освітлення Кайдацького мосту, яке є унікальним для України. Участь у заході візьме міський голова Борис Філатов, який особисто з ноутбуку запустить освітлення.



Увага!  о 17-?15 підхід до преси міського голови Бориса ФІЛАТОВА.

Від'їзд представників ЗМІ від міської ради ( шлагбаум) 16-?20.



Довідка:

Кайдацький міст побудований у 1982 році. Отже цього річ йому виповнюється 35 років.  Його довжина – 1732 м. Це четвертий міст, який було зведено у Дніпрі. Частково він стоїть на острівці під назвою Намистянка.

Там розташовано 25 опір висотою 6 м на яких змонтовано 25 зенітних прожекторів. Також на мосту натрієві лампи потужністю 190 Вт замінені на світлодіодні потужністю  близько 100 Вт. Це дозволить місту зекономити практично половину енергії, яка йде  на освітлення мосту.  На боковій частині мосту, а також його опорах встановлені 680 декоративних світильників, які з'єднуються в загальний ансамбль естетичної підсвічування за допомогою комп'ютерного управління.

Комп'ютерне управління дозволяє програмувати різні сценарії підсвічування в залежності від міських свят та пори року тощо.

Естетичне освітлення Кайдацього мосту – унікальне для України.

Тож у своє 35-річчя Кайдацький міст отримає подарунок- унікальну систему декоративного підсвічування.