Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

7.12.17 14.00 Гра-квест «Правовий лабіринт» з нагоди проведення Всеукраїнського тижня права

07 грудня з 14-00 до 16-00 у середній  загальноосвітній  школі № 69 (вул. Софії Ковалевської, 86А)- гра-квест «Правовий лабіринт» з нагоди проведення Всеукраїнського тижня права. У заході візьмуть участь команди учнів 7-8 класів закладів загальної середньої освіти, співробітники Дніпровського ВП ДВП ГУНП, представники Дніпропетровської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Довідка:

З метою підвищення рівня правової культури дітей та учнівської молоді в межах проведення Всеукраїнського тижня права 7 грудня відбудеться фінальний етап гри-квесту «Правовий лабіринт». Гра-квест «Правовий лабіринт» (далі – квест) проводиться у рамках виконання плану організації спільної роботи управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради та Дніпровського ВП ГУНП в Дніпропетровській області з питань профілактики адміністративних та кримінальних правопорушень серед дітей та учнівської молоді, запобігання дитячій бездоглядності, вдосконалення форм і методів правового виховання на 2017/2018 навчальний рік за підтримки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ та Дніпропетровської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

 Для проведення квесту підготовлено цікаві завдання, у ході яких школярі отримають змогу навчитися надавати першу домедичну допомогу, перевірити знання правил дорожнього руху, отримують навички спілкування зі співробітниками поліції.