Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

7.12.17 12.45 Акція до Дня місцевого самоврядування - перші кроки у доросле життя: день самоврядування у Самарському районі міста

07 грудня о 12-45 у Самарській районній раді ( вул. 20 -річчя Перемоги, 51) – акція до Дня місцевого самоврядування - перші кроки у доросле життя: день самоврядування у Самарському районі міста. Представники Самарського районного Парламенту дітей та юнацтва виконуватимуть обов’язки  дорослих – керівників ради.

Довідка:

Подібний захід проводиться у стінах Самарської районної у місті Дніпрі ради вперше та спрямований як на формування профорієнтаційних навиків молоді, усвідомлення ними відповідальності, розвиток ініціативності і розуміння форм  взаємодії суспільства та влади, так і визначення їх громадської позиції як молоді, яка вже зовсім скоро самостійно буде брати участь у виборах. Організатори прагнуть зрозуміти потреби молодих виборців та дізнатися про їх очікування щодо дій наступної влади.

На один робочий день свої повноваження молоді делегують: голова районної у місті ради Ю. М. Федько, заступник голови А. В. Шкуренко, заступники голови з питань діяльності виконавчих органів А. Ф. Крупський та О. М. Лохмаков,  керуючий справами виконкому О. М. Жушман, завідувач організаційного відділу Н. В. Кулик, завідувач відділу внутрішньої політики Н. В. Коломенська, завідувач відділу соціально-економічного розвитку В. І. Козачок, завідувач відділу з гуманітарних питань Н. В. Каленська та начальник управління-служби у справах дітей Н. М. Мушинська.

Для представників ЗМІ 7 грудня 2017 року о 13-00 у малій залі (3-ій поверх) Самарської районної у місті Дніпрі ради (м. Дніпро вул. 20-річчя Перемоги, 51) - прес-конференція із керівниками та співробітниками ради, представниками Самарського районного Парламенту дітей та юнацтва і гостями заходу. Після прес-конференції заплановано зустріч журналістів з  головою райради Юрієм Федьком  та фуршет для преси.

Порядок денний:

09.00

Реєстрація учасників

09.15

Навчальна нарада

09.45-12.45

Робота  Самарського районного Парламенту дітей та юнацтва у Самарській районній у місті Дніпрі раді

  1. Засідання Самарського районного Парламенту дітей та юнацтва (каб.356).

Тема: «Взаємодія влади та громадськості. Форми співпраці з громадськістю та молоддю».

  1. Робота у закріплених відділах

13.00-13.45

Прес – конференція

Прес-конференцію веде Гаркавенко Юлія - аспірантка, викладач кафедри масової та міжнародної комунікації ДНУ ім. Олеся Гончара, член громадської організації «Спілка виборців міста Дніпра».

14.15

Зустріч голови Самарської районної у місті Дніпрі ради з представниками преси (фуршет для преси)