Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

7.12.17 13.00 У День місцевого самоврядування керівництво міста Дніпра опиниться у «Руках молоді»

07 грудня з 9-00 до 13-00 у День місцевого самоврядування керівництво міста Дніпра опиниться у «Руках молоді». Представники молодіжної ради Дніпра   виконуватимуть  обов’язки заступників міського голови, директорів департаментів, начальників управлінь Дніпровської міської ради.

Увага! О 15-00 у білій залі  ( ДМР, просп.Д.Яворницького,75,7 поверх)зустріч секретаря міської ради Олександра Санжари  з учасниками квесту. Зйомка протокольна.

Довідка:

Молодь працюватиме дублерами у :

1)БАБСЬКОГО  Андрія - заступника міського голови, директора департаменту охорони здоров’я населення міської ради;

2) ЛИСЕНКА Михайла  - заступника міського голови, директора департаменту благоустрою та інфраструктури міської ради;

3) МАКОВЦЕВА Ігоря  - директора департаменту транспорту та транспортної інфраструктури міської ради;

4) БАЛЯЙ Світлани - начальника управління освіти департаменту гуманітарної політики міської ради;

5) ОСИПОВА Олександра  - начальника управління спорту департаменту гуманітарної політики міської ради;

6)  ХОРОШИЛОВА Євгена - начальника управління культури департаменту гуманітарної політики міської ради;

7)  ЗВІРКА Сергія - заступник директора департаменту соціальної політики міської ради;

8) ВІТВИЦЬКОЇ  Юлії  - заступника  начальника управління внутрішньої та інформаційної політики департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики міської ради;

9)ТКАЧЕНКА Андрія - директора КП «Муніципальна варта» міської ради.

У ході заходу «молоді посадовці» матимуть змогу повністю втілитись у роль посадової особи. Вони відвідають оперативні наради, різноманітні спортивні, культурні, освітні заходи, такі як відкриття чемпіонату України серед юнаків з плавання, рознарядка від КП «Муніципальна варта» та інше. 

Молоді буде надана можливість самостійно приймати рішення стосовно роботи структурного підрозділу та керувати деякими процесами.

Окрім ділової атмосфери, «молоді посадовці» поспілкуються в неформальний обстановці з керівником, дізнаються про його шлях до успіху, де він вчився та чим займався коли був студентом (або у віці «молодого посадовця»).

Основними завданнями для молоді буде – поговорити про участь молоді у роботі  відповідного  департаменту/управління, виконати завдання від посадової особи,  виявити актуальні проблеми та знайти шляхи їх вирішення.

            Завершальною частиною стане проведення спільної наради з міським головою у його кабінеті, де учасники поділяться враженнями про даний досвід та представлять результати напрацювань (надання звіту міському голові щодо вдосконалення роботи відповідних департаментів та управлінь).