Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

2.12.17 19.30 Урочисте відкриття Міжнародного турніру зі спортивних танців «Кубок Станіслава Шкляра 2017»

02 грудня о 19-30 у КДЦ «Менора» (вхід з пл. Успенська, 5) Будинок Пчолкіна, зал Menorah Grand Hall – урочисте відкриття   Міжнародного турніру зі спортивних танців «Кубок Станіслава Шкляра 2017». Участь у заході візьме міський голова Борис Філатов. Захід відбувається у рамках програми  Бориса Філатова « Дніпро-спортивна столиця».

Довідка:

Дата: 02.12 – 04.12.2017 р.

Час: з 09.00 – 21.00

Урочисте відкриття: 02.12 о 19.30

Міжнародний турнір зі спортивних танців «Кубок Станіслава Шкляра 2017»  знов стартує у Дніпрі з 02 по 04 грудня 2017 року. Цей захід традиційно проходить за підтримки мера м. Дніпра Бориса Філатова. Три дні триватиме в місті на Дніпрі свято танцю та спорту.  Офіційне відкриття заходу 02 грудня о 19.30.  03 та 04 грудня вечірня програма змагань розпочинається з 19.00

У межах Міжнародного турніру будуть проведені відкриті всесвітні змагання  з танцювального спорту .У них візьмуть участь спортсмени з понад 20 країн світу, зокрема Австрії, Італії, Франції, Німеччини, Китайської Народної Республіки, Турції, Грузії, Болгарії, Румунії, Ізраїлю, Албанії та ближнього зарубіжжя. Серед спортсменів, які заявили про свою участь у турнірі, є танцювальні дуети з топ 50 міжнародного рейтингу. Окрім категорій світового рейтингу в межах турніру на кубок Станіслава Шкляра буде представлено ще близько 50 танцювальних категорій, де будуть змагатися танцівники від наймолодших – категорії Baby (Діти від 5 до 7 років) – до найстарших – категорія Senior (Сеньйори від 35 років). Своє мистецтво покажуть чемпіони світу з бального танцю на візках. Загалом у цьому турнірі візьмуть участь понад 900 спортсменів.

Згідно з вимогами Всесвітньої Федерації Танцювального Спорту (WDSF) на Міжнародний турнір зі спортивних танців на кубок Станіслава Шкляра запрошені судді з 20 країн світу Франції, Німеччини, Китайської Народної Республіки, Італії, Болгарії, Грузії, Ізраїлю, Сан-Маріно, Латвії, Литви, Словацької Республіки, Словенії, Естонії та Молдови.

Організатори, а це Всеукраїнська Федерація Танцювального Спорту та Громадська організація «Танцювально-спортивний клуб «Гармонія», підготували багато сюрпризів: на глядачів чекає виступ солістки Київського муніципального театру Опери та балету Олени Гребенюк та виступ єдиної в Україні команди з латино-американського формейшену «Ніка». А у неділю,   3 грудня, для глядачів і учасників турніру співатиме дует Loly Leyva and Lionel Cross з Іспанії.