Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

2.12.17 11.00 Фінал Дитячої Ліги з дзюдо

02 грудня об 11-00 у спорткомплексі «Спеціалізованої дитячо-юнацької  спортивної  школи олімпійського резерву № 6» ДМР (просп. Слобожанський 36-Д) – фінал  Дитячої Ліги з дзюдо. Участь у відкритті заходу візьме начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики ДМР Олександр Осипов.

Довідка:

02 грудня спорткомплекс «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву № 6» ДМР прийматиме турнір найсильніших команд Дитячої Ліги дзюдо 2017 року - фінальний сьомий етап шостого сезону Ліги, який пройде в форматі «стінка на стінку». Бої за нагороди будуть вести хлопці   2004-2005 рр. народження.

Нагадаємо, що в минулому році в командному етапі Дитячої Ліги боролися 8 колективів, а титул чемпіона дістався СК «Тайфу-Дзюдо». Переможцем же всього п'ятого сезону Ліги рік тому стали хлопці СК «Дзюдо-Дніпро», які і в 2017-му впевнено виграли всі шість особисто-командних етапів Ліги і знаходяться фактично за крок від чергового чемпіонства. Традиційно команди переможців  і призери Дитячої Ліги розділять між собою призовий фонд від Всеукраїнського благодійного фонду «Всесвіт».

Боротьба «стінка на стінку» в дзюдо - завжди дуже яскраве і емоційна подія. А з введенням в програму Олімпійських Ігор в Токіо-2020 командного турніру з дзюдо інтерес до цього формату змагань став ще більшим. Офіційний організатор Дитячої Ліги - Федерація дзюдо Дніпра.

К.о. Бабенко Лора (067 565 96 65)