Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

1.12.17 19.00 Урочисте відкриття Кубку сходу зі змішаних єдиноборств ММА присвячений пам’яті майстра спорту України Олександра Ожогіна

 1 грудня о 19.00 за адресою: вул. Січеславська Набережна 33 (Дніпропетровський державний цирк) відбудеться урочисте відкриття Кубку сходу зі змішаних єдиноборств ММА присвячений пам’яті майстра спорту України Олександра Ожогіна  серед юнаків 16-17 та дорослих 18+ років, а також поєдинків у розділі еліт.

 Довідка:

 Кубок Сходу проводиться вперше у Дніпрі та області. В змаганнях візьмуть учать понад 100 учасників з різних куточків України. Кубок сходу є відбірковими змаганнями на Чемпіонат України 2018 року.
 Поєдинки у розділі еліт: 8 професійних боїв. Головний бій вечора між дніпровським спортсменом  Борисом Полежаєм (Україна) та Філіпе Нсуе (Іспанія). Бій за звання Чемпіона Європи з міжнародної ліги ММА PRO.
 Супер бій: Вадим Шабадаш (Україна, Дніпро) - Пазенко Антон (Україна, Полтава) Претендентський бій на титул Чемпіона України Ліги ММА PRO.
 Олександр Ожогін - боксер. Почав займатися боксом в 2000 році у віці 12 років. В 14 років став Чемпіоном України з боксу. У 18 років став Майстром спорту з боксу. В 2009 році став двічі Чемпіоном України по кікбоксінгу та отримав звання  майстра спорту з кікбоксингу. В 2009 році у складі збірної України представляв Україну на Чемпіонаті Світу, де посів друге місце. Трагічно загинув 24 січня 2010 року