Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

23.11.17 15.00 Презентація історико-культурного комплексу «Стара Самарь» у рамках програми розвитку історії міста та місцевої ідентичності «З Україною в серці»

23 листопада о 15-00 в КП «Агентство розвитку Дніпра» (вул. Воскресенська, 14, 2 поверх)- презентація історико-культурного комплексу «Стара Самарь» у рамках програми розвитку історії міста та місцевої ідентичності «З Україною в серці».

Спікери:
Володимир Панченко - ініціатор проекту, депутат міськради Дніпра, директор КП «Агентства розвитку Дніпра» ;
Дмитро Каюк - історик, директор КП «Етнографічні парки Дніпра»;
Олена Іваницька – архітектор.

Довідка:
На захід запрошені заступники міського голови, директора профільних департаментів, представники фракцій та депутатських груп Дніпровської міської ради.


У рамках реалізації програми розвитку історії міста та місцевої ідентичності «З Україною в серці», прийнятої під час 26-ї чергової сесії міської ради Дніпра, буде презентовано  концепцію створення на території пам’ятки історії національного значення «Новобогородицька фортеця» історико-культурного комплексу «Стара Самарь».
ІКК «Стара Самарь» має вирішувати глобальні завдання просвітництва населення та гостей м. Дніпра у царині історичної спадщини, виховання патріотизму та формування української свідомості містян, виховання поваги до багатошарової історії м. Дніпра та мультикультурної спадщини Південної України, перетворення м. Дніпра на знаковий культурний та туристичний центр України міжнародного значення.

К.о Віктор Пашула (096-133-0-515)