Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Під час Міжнародного економічного форуму у Дніпрі обговорили питання створення індустріального парку

В рамках Міжнародного економічного форуму DEF-2017 у Дніпрі відбувся круглий стіл на тему «Індустріальні парки як інструмент залучення інвестицій». Під час заходу представники індустріальних парків з Дніпропетровської, Сумської, Вінницької, Полтавської, Київської та Львівської областей розглянули різні шляхи фінансування та інвестиційні стимули для нових виробництв.

Дискусія між практиками точилася навколо механізмів залучення інвесторів та наповнення індустріальних парків в Україні. Особливу увагу присутні приділили INDUSTRIAL FORPOST – проекту створення у Дніпрі індустріального парку на Слобожанському проспекті, який представила його керівник Олена Іваницька з Агентства розвитку Дніпра.

Ґрунтовний підхід та інноваційні рішення щодо деяких питань (наприклад, назвати вулицю ім’ям Стіва Джобса, бо ІT-кластер Дніпра вже цікавить розміщення у індустріальному парку тощо) отримали схвальні відгуки.

Резюмуючи, колега з Вінниці визнав, що цей масштабний проект гідний Дніпра – міста, відомого, як форпост української державності. А невдовзі Дніпро має усі шанси стати й індустріальним форпостом.

Відео з місця подій можна переглянути за посиланням.