Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Борис Філатов про нового секретаря міськради: Попереду у нас три роки плідної роботи

У міській раді Дніпра у наступні три роки слід очікувати на плідну роботу на благо містян. Таку думку висловив мер Борис Філатов, коментуючи обрання депутата Олександра Санжари на посаду секретаря міськради.

«Він був моїм студентом, коли я викладав цивільне право у митній академії. Це – людина, яка пройшла зі мною по життю більше 20 років. Депутати таємним голосуванням підтримали його 52 голосами. Думаю, що пристрасті у нашій мерії нарешті вщухли. У нас попереду три роки спільної тяжкої роботи на благо містян», – сказав міський голова під час брифінгу щодо підсумків 26-ої чергової сесії.

Водночас, він зазначив, що попередні спроби обрати секретаря Дніпровської міської ради можна вважати системними помилками.

«Їх припускалися усі депутати міської ради, сподіваючись, що, обійнявши цю посаду, через якісь інтриги та внутрішні домовленості, їм вдасться створити у міськради другий центр впливу. Та такого не буде», – підкреслив Борис Філатов.

Як відомо, під час сьогоднішньої чергової сесії міськради Олександра Санжару депутати обрали новим секретарем міськради. Депутат з 2015 року займає посаду заступника мера Бориса Філатова.