Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

10.11.17 11.00 Урочисте нагородження спортсменів з регбі, рукопашного бою, спортивної гімнастики та армрестлінгу, які стали чемпіонами України, Європи та Світу

10 листопада об 11-00 в приміщенні Дніпровської міської ради (просп. Д. Яворницького, 75,7 поверх, біла) – урочисте нагородження спортсменів з регбі, рукопашного бою, спортивної гімнастики та армрестлінгу, які стали чемпіонами України, Європи та Світу. Подяки міського голови спортсменам, якими пишається Дніпро вручатиме заступник міського голови Олександр Шикуленко.

 Довідка:

5 листопада вперше в історії міста команда регбійного клубу «Дніпро» стала чемпіоном вищої ліги України з регбі-15 серед чоловіків. До цього чемпіонства команда йшла багато років починаючи з 2009 року. Команда обіграла гідних суперників, київську команду «Ребелс», команду РК «Роланд» з Івано-Франківська та РК «Гірник».

Слід зазначити, що у 2016 році команда вже була у фіналі, але поступилася РК «Антарес» м. Київ, посівши друге місце. Також, вперше клуб завоював призові місця в олімпійському виді спорту Регбі -7, серед чоловіків вищої ліги України. РК «Дніпро» обіграв двічі торішніх чемпіонів України з регбі - 7 команду з м Хмельницький «Поділля», зайнявши гідне 3 місце серед восьми команд вищої ліги України.

08-09 жовтня у м. Будапешт (Угорщина) пройшов чемпіонат Європи з рукопашного бою. Вихованці комунального позашкільного навчального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа «Динамо» ДМР стали переможцями та призерами чемпіонату, участь у якому брали представники 8 країн. 23-24 вересня 2017 року у м. Котбус (Німеччина) пройшов 31-й Міжнародний юнацький турнір зі спортивної гімнастики, який приніс  вихованцю КПНЗ «Міська дитячо-юнацька спортивна школа з опорних видів спорту» Трущенку Тимофію перемогу! З 3 по 11 вересня 2017 у м. Будапешт (Угорщина) наш спортсмен Сергій Куропата виборов друге місце на 39 чемпіонаті Світу з армрестлінгу у категоріїї до 80 кг!. Учать у цьому Чемпіонаті Світу брали представники 54 країни.