Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

8.11.17 12.00 Змагання з боулінгу серед команд органів студентського самоврядування

08 листопада о 12-00 у боулінг клубі «Фа-соль» (вул. Боброва,1, ТРЦ «Приозерний»,4 поверх) змагання з боулінгу серед команд органів студентського самоврядування в рамках проведення VI міського міжвузівського турніру з нетрадиційних видів спорту «БИТВА ЗА ВИШ».

Довідка:

Уже шостий рік поспіль у рамках святкування Дня студента в Дніпрі  проводиться  міський міжвузівський турнір «Битва за Виш». Основним завданням  турніру  є пропаганда здорового способу життя, об'єднання студентського активу вищих навчальних закладів міста з метою розвитку студентського самоврядування, пропаганда та розвиток нетрадиційних видів спорту серед молоді. Турнір відбувається за участю команд вищих навчальних закладів міста Дніпра (університет, академія, інститут, коледж, технікум).

 В рамках турніру команди органів студентського самоврядування беруть участь в таких активних іграх, як більярд, лазертаг, боулінг, скелелазіння. Крім того, у студентів є можливість проявити свій інтелектуальний рівень, кмітливість та акторську майстерність у іграх з «Мафії», «Alias» та інше.

            Команди-переможці турніру будуть нагороджені цінними подарунками під час урочистої зустрічі до Дня студента 20 листопада о 15-00 в «білій залі» міської ради.