Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпровській міськраді розповіли про перебіг опалювального сезону

У Дніпрі запущено 99% котелень комунальних теплопостачальних підприємств, тепло подають відповідно до температурного режиму. Про це 1 листопада під час прямої телефонної лінії повідомили керівники теплопостачальних підприємств міста.
Вони зазначили, що підприємства підготувалися до опалювального сезону згідно з графіком. Під час підготовки замінено насосне обладнання, проведено гідравлічні випробування теплових мереж, чищення та гідравліку водонагрівачів, ревізію та ремонт автоматики безпеки котлів, перевірку електрообладнання, ремонт та перевірку приладів.


«З 368 котелень підприємства у роботі – 366, найближчим часом і останні дві теж запустять. Загалом на сьогодні з теплом у нас 3 тис. 364 будинки, які опалює наше підприємство, 146 дитячих садків, така сама кількість шкіл, 71 лікувальна установа. Під час підготовки до опалювального сезону виконано великий об’єм робіт. З-поміж іншого, замінено біля 200 одиниць насосного обладнання, понад 12 км зовнішніх мереж, вжито заходи з енергоефективності тощо», – розповів директор КП «Теплоенерго» Андрій Клименко.


Схожа ситуація і з іншими комунальними теплопостачальними підприємствами. Зокрема, у комунального підприємства «Теплотранс» – 100% запуск тепла, у а КП «Коменергосервіс» – 99-100% .
Керівники зазначених підприємств також наголосили, що незначні аварійні ситуації виникають, але протягом доби, а то й раніше, їх усувають. При цьому тепловики завжди йдуть назустріч, співпрацюють з компаніями, житловими сервісами для усунення проблемних питань, щоб тепло врешті було в усіх житлових будинках.


У разі перебоїв із опаленням можна звертатися за номерами диспетчерської чи аварійної служби: «Теплоенерго» – 374-30-00, 374-30-18, 778-10-47, «Теплотранс» – 790-94,97, 790-95-13, «Коменергосервіс» – 778-11-03.
 У Дніпрі послуги централізованого опалення надають три комунальні підприємства: «Теплоенерго», «Коменергосервіс» та «Теплотранс"