Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

30.10.17 12.00 Навчально-ознайомчий візит учасників семінару «Молодіжні ради для України – відкриття політичної участі молоді в стимуляційних вправах» з представниками мерії і Молодіжної ради Дніпра

30 жовтня з 12-00 до 14-00 в приміщенні Дніпровської міської ради (просп.Д. Яворницького,75,7 поверх, біла зала)-навчально-ознайомчий візит учасників семінару «Молодіжні ради для України – відкриття політичної участі молоді в стимуляційних вправах» з представниками мерії і Молодіжної ради Дніпра.

Довідка:

У рамках семінару представники ВМГО «Європейська Молодь України» та Міжнародної Федерації Ліберальної Молоді (International Federation of Liberal YouthIFLRY) за підтримки Європейської Молодіжної Фундації Ради Європи (European Youth Foundation of the Council of Europe)хочуть систематизувати існуючі ініціативи щодо участі молоді на місцевому рівні. Основна увага приділяється діяльності молодіжних рад. Семінар надасть можливість українським учасникам ознайомитися з успішними стратегіями діяльності молодіжних рад у Німеччині та Фінляндії, допоможе самоорганізації структур, які представлятимуть молодь демократично та ефективно. Іноземні представники делегації (Німеччина, Фінляндія): 

George Daniel  (Даніель Джордж)  - керівник програм IFLRY для Білорусі та України (Німеччина)

Knewitz Johannes – тренер, Німеччина,

Honkasaari Helen – тренер, Фінляндія.

К.о. Коломієць Антон (067 647 68 71)