Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

ЦНАП "Лівобережний" у Дніпрі почав видавати повторну довідку про склад родини

Відтепер у Дніпрі в рамках пілотного проекту можна буде отримати повторну довідку про склад сім’ї у Центрі надання адміністративних послуг "Лівобережний".
Мешканці Самарського, Соборного, Центрального, Амур-Нижньодніпровського та Індустріального районів, які замовили цю довідку після 5 травня 2017 року у райрадах, мають змогу замовити та отримати її у ЦНАП «Лівобережний» (пр-т Слобожанський, 31Д), звернувшись до органу реєстрації лише один раз.
Для отримання довідки потрібно мати паспорт. Щомісяця довідку про склад сім’ї у Дніпрі отримують 42 тис. містян.


«Ми розуміємо, що отримання довідки про склад сім'ї – незручний і бюрократичний процес. Але наша мета спростити отримання цього документа. Після внесення до реєстру мешканці зможуть отримати довідку на місці у той самий день або через Інтернет – на наступний. У планах – скоротити цей процес настільки, аби служби, за попередньою згодою людини, самостійно отримували цю довідку. Також розробляємо можливість замовлення та отримання довідки з електронним цифровим підписом. У разі виникнення проблем та скарг, прошу звертатися на мою електронну пошту [email protected]», – прокоментувала виконувачка обов’язків заступника міського голови Яніка Мерило.


Як відомо, у зв’язку зі змінами у законодавстві усі районні ради Дніпра повинні передати свої картотеки департаменту адміністративних послуг міської ради.
Для перевірки актуальності усіх документів запитуватиметься повний перелік необхідних для довідки документів, а вже наступного разу мешканці зможуть замовити її через BankID або замовити та отримати її у ЦНАП «Лівобережний» у той самий день.
Якщо дані не змінювалися, громадянину буде необхідний лише паспорт – довідку буде надруковано та видано одразу на місці.