Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

25.10.17 11.00 Експозиція «Юні техніки Дніпра» (музей моделювання та досягнень юних техніків, моделярів міста та їх наставників)

25 жовтня об 11-00 за адресою: просп. Д. Яворницького, 50 ( ТК «Пассаж», фойє I-го поверху) ВПЕРШЕ!!!! - експозиція «Юні техніки Дніпра» (музей моделювання та досягнень юних техніків, моделярів міста та їх наставників).

Спікер: директор КПНЗ «Міська станція юних техніків» Олександр Луценко.

Довідка:

З метою підтримки та розвитку технічної творчості серед учнівської молоді міста,  пропаганди та популяризації досягнень дитячих колективів з науково-технічної, пошуково-конструкторської, дослідницької діяльності 25 та 26 жовтня  2017 року проводиться  міська виставка «Юні техніки Дніпра» (роботи вихованців гуртків технічного напряму).

На виставці буде представлено кращі роботи вихованців  комунального позашкільного навчального закладу «Міська станція юних техніків» Дніпровської міської ради. Так частинка фойє I-го поверху Торгівельного комплексу перетвориться на 2 дні, на так званий, музей моделювання та досягнень юних техніків, моделярів міста та їх наставників.

Серед експозицій буде представлено моделі у наступних напрямках:

  • макет блок-посту ВСУ в зоні АТО (сьогодення). Виконаний в масштабі 1:35, розмір макету 1,7*1м;
  • макети реальних зразків ракетно-космічної техніки та зразки фантазійних макетів планетоходів вихованців гуртка ракето-моделювання;
  • експонати історичного стендового моделювання (масштабні моделі танків та літаків, що стояли на озброєнні збройних сил у різні роки нашої історії);
  • макети моделей автомодельних гуртків (експонати трасових та кордових моделей):
  • макети моделей авіамодельних гуртків;
  • копії військових кораблів та суден;

 

Дана виставка буде представлена як одна з локацій масштабної всеукраїнської фієсти моделізму Model Fun Dniprо, яка відкриє свої двері для моделярів зі всієї України 28-29 жовтня у приміщенні КПНЗ «Міська станція юних техніків» ДМР, за адресою: м. Дніпро, проспект Олександра Поля, 37.

https://www.facebook.com/model.fun.dnipro/

К.о: Луценко Олександр 097 549 69 13; Ковальчук Лариса 067 781 94 18.