Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

В'ячеслав Мішалов йде у відставку з посади секретаря міськради Дніпра

В’ячеслав Мішалов вирішив добровільно залишити посаду секретаря Дніпровської міської ради. Про це він повідомив під час прес-конференції 23 жовтня.

Посадовець також зазначив, що це рішення було непростим, проте виваженим та спокійним. Крім того, за словами В’ячеслава Мішалова, воно не пов’язане з проблемами реконструкції набережної та Центрального мосту, а також конфліктом з колишніми колегами з фракції «Самопоміч».

«Я вірю в демократичні цінності та люблю свою країну. Вважаю, що кількість пліток навколо мого імені та посади досягла критичної маси. І, як будь-який європейський політик та людина, яка вірить в європейські цінності, я хочу показати своєю відставкою, що не тримаюся за цю посаду, ніколи не використовував її для тиску на органи влади. Для того, щоб містянам та людям, які мене обирали, було спокійно, я маю правильно та чесно відреагувати на такий запит», – сказав В’ячеслав Мішалов.

Водночас політик зауважив, що продовжуватиме працювати та жити в Дніпрі і не збирається вступати в інші партії. Окрім того, він бачить кілька кандидатур на посаду секретаря міськради – від фракцій «Наш край», «Блок Петра Порошенка» та УКРОП. На посаді В’ячеслав Мішалов пропрацював майже два роки.