Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

23.10.17 13.00 Прес-конференція на тему: «ДНІПРОВСЬКИЙ БІЗНЕС ДОПОМОЖЕ ЛЮДЯМ З ВАДАМИ ЗОРУ: у Дніпрі відбудеться благодійна вечеря у повній темряві “BLACK BOX. Дніпро”»

23 жовтня о 13-00 в приміщенні міської ради ( просп. Д. Яворницького, 75, 7 поверх, біла зала) – прес-конференція на тему: «ДНІПРОВСЬКИЙ БІЗНЕС ДОПОМОЖЕ ЛЮДЯМ З ВАДАМИ ЗОРУ: у Дніпрі відбудеться благодійна вечеря у повній темряві “BLACK BOX. Дніпро”». Участь у прес-конференції візьмуть: директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР Артем Нідєлько, засновниця та  Голова Правління МБФ "Let's help" Ольга Бондаренко.

Довідка:

26 жовтня 2017 року о 19-00 близько 80 відомих дніпрян, серед яких представники бізнесових та політичних кіл регіону, громадські діячі – повечеряють у повній темряві та стануть благодійниками для людей з вадами зору.

Метою проекту “BLACK BOX. Дніпро” є забезпечення спеціалізованою літературою Дніпровської міської громадської організації сліпих "На перекір долі", шляхом придбання принтерів Брайля для найбільших обласних центрів України. За всі роки незалежності випуск літератури для незрячих людей в Україні фінансувався за залишковим принципом. Для дітей, за рахунок державних коштів, видавалося в середньому по одній книзі на рік і це при тому, що в Україні проживає близько 10 000 незрячих дітей.

Проект передбачає організацію у різних містах України гала-вечерь для представників місцевої еліти, де відвідувачі не просто жертвують кошти на благодійність, а й на декілька годин занурюються у повну темряву, що дозволяє їм доторкнутися до світу незрячих людей. Київ, Одеса, Львів – ці міста вже долучилися до проекту та отримали принтери Брайля. На черзі – Дніпро. «BLACK BOX” став кращим інноваційним проектом на всеукраїнських конкурсах «Ukrainian Event Awards» та «Благодійна Україна — 2015».

Організатор проекту “BLACK BOX. Дніпро” – Міжнародний благодійний фонд «Let’s help!», партнери – ГК «Ліга», Асоціація адвокатів «Juscutum», інформаційні партнери – “ЛігаМедіа”, Clock Creative Lab. Захід відбудеться за підтримки Дніпровської міської ради.

Докладніша інформація за телефонами: (044) 221-61-21. Для отримання запрошення в найзручніший спосіб, необхідно залишити свої контакти за вказаними телефонами або написати на електронну пошту [email protected].

Акредитація!!!!! представників ЗМІ на захід відбувається за телефоном (097) 447-42-44, контактна особа – Наталія Котенева, електронна пошта [email protected].

Відео-презентація про проект:

https://www.dropbox.com/s/se1mdaw621hixah/1%29.mp4?dl=0