Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Відкрите місто: Дніпро поділився із Запоріжжям досвідом впровадження електронних технологій

Виконувачка обов’язків заступника міського голови Дніпра Яніка Мерило 18 жовтня зустрілася з представниками міськради Запоріжжя, щоб поділитися досвідом у сфері електронних технологій.

Зокрема, пані Мерило представила запорізьким колегам результати роботи Дніпра у сфері електронного уряду та презентувала Дніпровський портал відкритих даних. Окрім того, представники міськради Запоріжжя відвідали 1-й медичний центр, де наприкінці вересня почала працювати електронна реєстратура та запис до лікаря через мережу Інтернет. Наразі в цьому центрі в онлайн-режимі записуються 36% пацієнтів.

«Обмін досвідом з використання сучасних технологій для нас – це шлях удосконалення та важливий майданчик для успішного втілення електронного урядування в нашому місті. Ми сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з вашою професійною командою і дуже вдячні за змістовну та корисну зустріч», – зазначила начальник відділу впровадження електронних сервісів КП «Центр управління інформаційними технологіями» Запорізької міської ради Олена Боровська.