Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Уляна Супрун і Борис Філатов зустрілися з колективом лікарні ім. Мечникова

12 жовтня до Дніпра із робочим візитом приїхала в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун. Разом із мером міста Борисом Філатовим вона відвідала лікарню імені Мечникова.

На зустрічі з колективом лікарні Уляна Супрун говорила про перспективи нової медичної реформи.

Як відомо, найближчим часом Верховна Рада України має розглянути відповідний законопроект.

За попередніми даними, до проекту закону хочуть внести 900 правок. Заплановані зміни в галузі передбачають, що держава має фінансувати всі медичні послуги та постачання необхідних техніки та ліків. Також медичні заклади отримуватимуть кошти на кожного конкретного пацієнта.

Під час зустрічі міський голова Борис Філатов наголосив: він готовий простягнути руку ініціативним людям, які прагнуть змінити ситуацію в медицині країни.

«Не можна лишати все, як є. Треба рухатися вперед, і я готовий простягнути руку ініціативним людям. Місто завжди з вами. Лишати ситуацію, як є, не можна», – наголосив Борис Філатов.

Лікарню імені Мечникова Уляна Супрун назвала барикадою, яка береже поранених від смерті. Адже загалом від початку конфлікту на сході країни через цю лікарню пройшли 14 тис. поранених. Під час численних операцій лікарі витягнути 3 тис. осколків у зоні АТО з 2014 року.