Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

24.09.17 9.00 Урочисте відкриття та проведення «DNIPRO ATB MARATHON 2017», в рамках якого вперше в нашому місті пройде Чемпіонат України з марафонського бігу серед дорослих

24 вересня о 8-55  на площі Героїв Майдану – урочисте відкриття  «DNIPRO ATB MARATHON 2017», в рамках якого  вперше в нашому місті пройде Чемпіонат України з марафонського бігу серед дорослих. Участь у відкритті заходу візьмуть: міський голова Борис Філатов;  президент Федерації легкої атлетики України, перший заступник Міністра молоді та спорту України - Ігорь Гоцул; президент федерації легкої атлетики м. Дніпра Марина Філатова.

УВАГА!!!!!!!!!! О 8-40   – в прес-зоні брифінг міського голови Бориса Філатова; президента федерації легкої атлетики м. Дніпро, співорганізатора  Марини Філатової; голови ради директорів, генерального  директора корпорації «АТБ» Бориса Маркова.

8-55-9-00 – офіційна церемонія відкриття «Dnipro АТВ Marathon 2017» та чемпіонату України з марафонського бігу серед дорослих.  Вітальне слово міського голови Бориса Філатова; президента Федерації легкої атлетики України, першого заступника Міністра молоді та спорту України  Ігоря Гоцула; голови ради директорів, генерального директора корпорації «АТБ» Бориса Маркова.

10-45 –міський голова Борис Філатов нагородить абсолютних переможців напівмарафону 21,0975 км.

  • 5 жінок з 5 по 1 місце;
  • 5 чоловіків з 5 по 1 місце.

 

Регламент змагань додається!!!!!

Шановні журналісти! Нагадуємо, що акредитація на захід обов'язкова! Триватиме вона до   21-00 22 вересня 2017р!!!!!!! Посилання для акредитації

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeXDRny4cpNUJaWuTqTpDm-NHFZg0X5d2ltATk9ffdfGwyVQQ/viewform?usp=embed_facebook

Увага! Заповнення форми не є автоматичною акредитацією на захід.

За додатковою інформацією звертайтесь:

Баришева Тамара  моб.тел: +380 67 567 09 37,

email: [email protected] , [email protected]

 

Доступ у зону старту/фінішу, на трасу та в медіа-зону буде здійснюватися винятково за акредитаційними посвідченнями, що будуть видані в медіа-зоні марафонського містечка (Площа Героїв Майдану) в день старту з 7-30 до 8-30!!!!! 24 вересня 2017р.

Після перевірки даних Ви отримаєте підтвердження реєстрації з детальною інформацію щодо «DNIPRO ATB MARATHON» та усіх супутніх заходів.