Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

22.09.17 11.00 Відкритий чемпіонат м. Дніпра та відкритий міський турнір з кінного спорту пам’яті заслуженого діяча культури Л. Китаєвої

22 вересня об 11-00 за адресою: вул. Передова,775 А ( СДЮСШОР з кінного спорту) – проведення відкритого чемпіонату м. Дніпра та відкритого міського турніру з кінного спорту пам’яті заслуженого діяча культури Л. Китаєвої. Присвячені 55-річчю школи. Участь у відкритті змагань візьме начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики ДМР Олександр Осипов. 

Довідка:

У змаганнях братимуть  участь  100 спортсменів з Дніпра та області (Орловщина, Петриківка) а також із Запоріжжя та Покровки.

Спортсмени змагаються у таких дисциплінах, як виїздка (проводяться у манежі за спеціальними програмами) та конкур -подолання перешкод.

Додаткова інформація про школу (у зв’язку з 55 річчям):

КПНЗ «СДЮСШОР з кінного спорту» ДМР має давні традиції та започатковує свою історію з кінно-спортивної секції, створеної у 1962 році на іподромі у районі проспекту Кірова м. Дніпропетровська. В 1965 році вона була перенесена на вул. Передову, де знаходиться і по цей день. Тренерсько-викладацький склад СДЮСШОР складається з кваліфікованих спеціалістів, відданих улюбленій справі. Лише за період набуття статусу спеціалізованої з 1986 до 2017 роки в школі підготовлено:

                Майстер спорту міжнародного класу – 3

                Майстер спорту – 41

                Кандидатів у майстра спорту – 254

Кінний спорт  дуже складний технічно і потребує не тільки досконалої підготовки вершника, але й багаторічної кропіткої роботи по навчанню спортивного партнера – коня. Так, підготовлений тренерами школи кінь «Шквал» був переданий для виступу на Олімпійських іграх у Москві та мав золото у командному заліку та бронзу у особистому, кінь «Ахілес»  - є учасником Всесвітніх кінних ігор у Римі.

Вихованці школи  гідно представляють м. Дніпро :

на міжнародних змаганнях:

у 2017 р- 9 спортивних пар вибороли 13 перших, 6 других та 4 третіх місця.

 на чемпіонаті України:

У 2017 р в Чемпіонаті України взяли участь 17 вершників, які посіли  ІІ командне місце серед дітей, І командне місце серед юнаків та юніорів. В особистих змаганнях завойовано: серед дітей – два третіх місця, серед юнаків –друге та третє місця.

на Кубках України:

У 2017 році -17 вершників посіли 7 перших, 6 других та 7 третіх місць.

на обласних змаганнях:

У 2017 році  27 представників школи посіли загалом 11 перших,11других та 11 третіх місць.

У склад збірної команди України у 2017 році входить 5 вихованців.

 

К.о. Касьянов Павло Михайлович, директор КПНЗ «СДЮСШОР з кінного спорту»  (067 561 88 57)

 

УВАГА!  Від’їзд представників ЗМІ від міської ради ( шлагбаум) о 10-00