Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі відкрили перший легкоатлетичний майданчик на території школи

19 вересня в Дніпрі відкрили перший легкоатлетичний майданчик і яму для стрибків у довжину на території шкільного закладу – в загальноосвітній середній школі №54 у Новокодацькому районі міста.

Спорудженню посприяли міська ради та Федерація легкої атлетики Дніпра. На майданчику зможуть займатись не лише школярі, а й мешканці району. Це дозволить розвивати шкільну легку атлетику та на високому рівні проводити відповідні змагання.

«54-а школа завжди була базовою для Федерації легкої атлетики, оскільки тут із дітьми працюють наші тренери. Тому їхні вихованці добре знають про цей вид спорту. Сьогодні тут відбувається чемпіонат зі стрибків у довжину серед учнів шкіл Новокодацького району. Ці діти підготовлені, вони займаються з тренером, їм цікава легка атлетика», – зазначила президент Федерації легкої атлетики Дніпра Марина Філатова.

Також на офіційне відкриття майданчика завітала чемпіонка світу зі стрибків у висоту 16-річна Ярослава Магучіх: «Дуже добре, що в місті з’явився такий легкоатлетичний майданчик, де зможуть займатися школярі. Тут є спеціальне покриття, завдяки якому юні спортсмени не травмуватимуться під час тренувань, як це траплялося на асфальті».