Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Мерія Дніпра привітала 90-річного ювіляра з днем народження

18 вересня директор департаменту соціальної політики Дніпровської міської ради Людмила Козловська привітала з днем народження 90-річного ветерана, учасника Другої світової війни Валентина Івановича Павлова. З нагоди ювілею він отримав подарунок.

«Прийміть найщиріші вітання з ювілеєм від міського голови Дніпра Бориса Філатова. Здоров'я Вам, злагоди, добробуту, добра та миру! Ви – учасник бойових дій, пройшли великий трудовий шлях, отримали багато орденів та медалей. Ми пишаємося такими земляками!» – сказала Людмила Козловська.

Вона також додала, що тривалий час іменинник працював на сільгоспвиробництві, у Дніпропетровському районі. А після виходу на пенсію продовжував працювати й ділитися досвідом та знаннями: «Бажаємо і надалі так бадьоро триматися, щоб обов'язково відсвяткували 100-річчя. Чекатимемо на запрошення!»

Також ювіляра привітали учні школи №9 та керівництво організації ветеранів України Центрального району м. Дніпро. Сам ювіляр подякував за візит та привітання: «Розчулений такою увагою, дякую усім».

А ще поділився секретом хорошої фізичної форми. «Свого часу закінчив технікум фізкультури, був викладачем з фізичної культури, довго грав у хокей. Та й загалом усе життя займаюся спортом. Спорту завдячую й тим, що дожив до такого поважного віку», – додав ветеран.