Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі відкрився міжнародний турнір з бадмінтону серед юніорів Ukraine International

14 вересня у Дніпрі відбулось урочисте відкриття міжнародного турніру з бадмінтону серед юніорів Ukraine International. На нього з’їхалося 80 спортсменів із 11 країн світу: США, Болгарії, Румунії, Казахстану, Молдови, Шрі-Ланки, Індії, Ізраїлю, Білорусі, Угорщини та України. Нашу країну представляють спортсмени з Дніпра, Одеси, Миколаєва, Вінниці, Львова та Харкова.

«Цього року це вже десяті міжнародні змагання, які проводяться у Дніпрі. А саме цей турнір з бадмінтону проходить у місті вже всьоме. У нас високий рівень організації змагань. Ми пишаємося, що поступово наше місто стає центром бадмінтону в Україні», – зазначив заступник міського голови Олександр Шикуленко.

Турнір триватиме чотири дні – з 13 до 16 вересня. Спортсмени змагаються за олімпійською програмою в одиночній, парній та змішаній категоріях. Турнір є рейтинговим, учасники отримують певну кількість балів, які дозволяють їм проходити на інші змагання. Дніпро представляє сімнадцятирічний Данило Боснюк. Він – претендент на участь в Олімпійських іграх серед юніорів у Токіо. Тому хлопець бере участь у турнірах європейської серії.

«Цей турнір дає впевненість у собі після роботи, яка була влітку. Тут показуєш свій результат і думаєш, до чого йти далі, бачиш свої помилки», – сказав Данило Боснюк.