Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

13.09.17 13.30 Зустріч секретаря міської ради В. Мішалова та в.о. заступника міського голови Я. Мерило з делегацією депутатів міських рад та представників органів влади з західних і центральних областей України

13 вересня о 13-30 в приміщенні Дніпровської міської ради ( просп. Д. Яворницького, 75,7 поверх, біла зала) – зустріч секретаря міської ради В. Мішалова та в.о. заступника міського голови Я. Мерило з делегацією депутатів міських рад та представників органів влади з західних і центральних областей України.
Спікер: В’ячеслав  Мішалов – секретар Дніпровської міської ради.
Довідка:
У Дніпрі  впродовж двох днів ( 13 та 14 вересня) з ціллю обміну  досвідом буде знаходитися делегація  депутатів міських рад та представників органів влади з західних і центральних областей України. В програмі обміну досвідом: про електронне врядування у Дніпровській міській раді (презентація, доповідь - питання); відвідування Цілодобової єдиної гарячої лінії для звернень громадян; відвідування ЦНАПу «Лівобережний» ; відвідування культурно-ділового центру «Менора»; розповідь про транспортну інфраструктуру м. Дніпра; огляд інтерактивної зупинки та нових тролейбусів; відвідування «Агентства розвитку Дніпра» (презентація, доповіді – питання); відвідування медичного закладу первинної допомоги; відвідування Міського алергологічного центру; відвідування Центру зупинення кровотеч (Лікарня швидкої допомоги); огляд Алеї героїв АТО.