Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

На заключному концерті літнього сезону великого «Вечора ПІРСу» виступив «Pianoбой»

2 вересня у Дніпрі, на Фестивальному причалі Січеславської Набережної, відбувся заключний концерт літнього сезону великого «Вечора ПІРСу», який проходив у рамках програми Бориса Філатова «Культурна столиця». Послухати рок-гурти та молодих виконавців прийшли понад тисячу містян та гостей Дніпра. Серед учасників концерту – фіналісти «Молодого ПІРСу» – група «МаксимумТи» та група Silver Town.

Спеціальним зірковим гостем та хедлайнером концерту став популярний український проект Pianoбой.

«Рівно півроку тому був у Дніпрі. І ось – знову тут, у вашому гостинному місті. Сподіваюся, запалимо з вами драйвовими піснями, обміняємося чудовим зарядом енергії на весь вечір», – сказав соліст проекту Дмитро Шуров.

Тетяна прийшла на концерт разом із подругою.

«Не раз була на літніх концертах «Вечора ПІРСу», зокрема, «Молодого ПІРСу». Це просто фантастичні відчуття, коли насолоджуєшся гарною музикою. Добре, що наше місто завдяки таким проектам дає можливість розвиватися музикантам-початківцям, а глядачам – насолодитися живою музикою. І все це – абсолютно безкоштовно», – розповіла дівчина.

За літній сезон відбулося три концерти великого «Вечора ПІРСу». Окрім того, проходили концерти «Молодого ПІРСу», «Джаз на ПІРСі», "Класика на ПІРСі".