Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

16.08.17 11.00 Прес-конференція на тему: «Дніпро зустрічає чемпіонат України зі Street Workout та Чемпіонат Світу зі Streetlifting 2017»

 16 серпня об 11-00 в приміщенні Дніпровської міської ради ( просп. Д. Яворницького, 75, 7 поверх, біла зала) відбудеться прес-конференція на тему: «Дніпро зустрічає чемпіонат України зі Street Workout та Чемпіонат Світу зі Streetlifting 2017». Участь у прес-конференції візьмуть: заступник міського голови  Олександр Шикуленко,  координатор соціальних проектів міжнародної організації Street Workout, співорганізатор  Гауранітай Шуліка.
Довідка:
 Street Workout (вуличне тренування — масовий рух,  заняття фізичною культурою із застосуванням тренувального обладнання в громадських об'єктах, таких як шкільні двори, парки, спортивні майданчики тощо.Включає тренування на турніку, брусах та відбувається на свіжому повітрі).
 Streetlifting (Стрітліфтінг - це змагальна дисципліна, в якій учасники виконують дві  вправи: підтягування на турніках і віджимання на брусах з додатково підвішеною вагою).

  24 серпня на Фестивальному причалі міста Дніпро при підтримці міського голови Бориса Філатова до Дня Незалежності України відбудеться масштабний спортивний захід  - «Ukrainian Workout Fest», в рамках якого відбудется чемпіонату України зі Street Workout та Чемпіонат Світу зі Streetlifting 2017.
Фестиваль здорового способу життя бере свій початок з 2010 року , коли в одному з дворів Дніпра зібралися любителі воркауту для звичайного тренування. Ці тренування почали набирати популярності серед спортсменів і вже у 2011 фестиваль зібрав понад 1 500 глядачів та спортсменів.
На сьогодні фестиваль збирає приблизно 10 000 глядачів.  У серпні цього року на фестиваль приїжджає понад 150 найсильніших атлетів з 25 міст України, а також іноземні гості з Європи: з Франції, Чехії, Молдови. Це спортсмени-любителі, які стали організаторами воркаут- руху у своїх країнах.
У програмі фестивалю  чоловічий та жіночий фрістайл, командні Workout батли та встановлення Міжнародних Workout рекордів. Так, один з рекордів установить 7-річна спортсменка- жителька Києва, яка приймає участь у чемпіонаті нарівні з дорослими. Призовий фонд фестивалю 15 000 грн
Графік заходу 24 серпня на Фестивальному причалі:
9:30-?13:00 -? Чемпіонат світу зі Streetlifting
13:00-?14:00 -? Міжнародні Workout рекорди
14:00-?18:00 -? Чемпіонат України зі Street Workout
Гауранітай Шуліка (Нітай) соорганізатор фестивалю -? 063 192 89 89