Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

11.08.17 15.00 Всеукраїнські змагання «Red Bull Build TheTrick» (з bmx-спорту- виконання трюків на маленьких велосипедах)

11 серпня з 15-00 до 18-00  на Січеславській  Набережній (поблизу ресторану «Поплавок»)- всеукраїнські  змагання  «Red Bull Build TheTrick»  (з bmx-спорту- виконання трюків  на маленьких велосипедах). На  захід запрошений всесвітньо відомий атлет з Німеччини Бруно Хоффман.

Довідка:
У змаганнях братимуть участь дві команди, у кожній з них по п’ять райдерів (так називають спортсменів з цього виду спорту).Очолюють команди Василь Лук’яненко, відомий атлет України та Бруно Хоффман. У склад команд входять райдери з Києва, Одеси,                              Кам’янець-Подільського, Львова, Краматорська та звичайно Дніпра.
Оцінюються: Складність виконання трюків, стиль виконання та використання споту (креативність).Особливість цих змагань в тому, що команди подорожують трьома містами України (Київ, Дніпро, Одеса), шукаючи місця для трюків. Дві команди, три міста  та 27 завдань!
Команда-переможець буде визначена за допомогою набору зі складних, середньої складності та розважальних завдань. Щоб заробити бали, райдери відвідають Київ, Дніпро та Одесу, де покажуть свою майстерність. За правильно виконані трюки учасники бали й отримують.  За технікою виконання, а також за підрахунком балів стежитиме суддя Антон Маслов (Харків). Кількість балів і визначить переможця!
К.о. Лавриненко Ярослав (Президент «Федерації ВМХ» 067 629 06 06)