Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Заступник Бориса Філатова зустрівся з Надзвичайним та Повноважним Послом Швеції в Україні Мартіном Хаґстрьомом

8 серпня заступник міського голови Дніпра Володимир Міллер провів зустріч із Надзвичайним та Повноважним Послом Швеції в Україні Мартіном Хаґстрьомом.
«Від імені мера Бориса Філатова та всієї територіальної громади Дніпра хочу подякувати за Ваш візит та той інтерес, який виявляє до нас Ваша країна. За останні півроку це – вже другий візит представників Швеції до Дніпра. Минулого разу ми обговорювали соціально-економічний потенціал нашого міста, проблеми, які існують у зв’язку із проведенням АТО на сході України, позиціонування нашої країни на міжнародній арені. Також ішлося про можливі зустрічі представників бізнесу. Ми готові співпрацювати в цих напрямах та підтримати Ваші ініціативи», – сказав Володимир Міллер.
У рамках свого візиту Надзвичайний та Повноважний Посол Швеції побуває на оглядовій екскурсії Дніпром, зокрема, відвідає музей АТО.
«Я впевнений, що нам є над чим працювати. Раніше наші країни співпрацювали у напрямах бізнесу, культури, були проекти з енергоефективності. Сподіваюся, що це тільки початок. Головне завдання посольства – підтримати реформи в Україні, і нам дуже важливо зрозуміти, як іде цей процес», – зазначив Мартін Хаґстрьом.