Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

До уваги мешканців міста!

В адресу КП «Дніпроводоканал» звертаються мешканці міста щодо випадків зливу нечистот з асенізаційних автомобілів до каналізаційної системи міста, у зв’язку з чим повідомляємо:
 у більшості випадків такі факти є адміністративним правопорушенням, а заходи до власників асенізаційних автомобілів може вживати національна поліція.
 Тому, стурбовані та небайдужі до таких випадків громадяни повинні негайно викликати патрульний наряд національної поліції за телефоном – 102, для перевірки дій власника або водія асенізаційного автомобілю та складання відповідного протоколу на особу-правопорушника.
За фактом несанкціонованого зливу нечистот з асенізаційних автомобілів, у відповідності до статті 152 Кодексу України про адміністративне правопорушення, патрульна поліція складає протоколи.
В подальшому, такий протокол є підставою для притягнення до адміністративної відповідальності власників та водіїв асенізаційних автомобілів у вигляді накладання штрафу у розмірі від 850 грн. до 1 700 грн.
 При наданні інформації національній поліції, просимо обов’язково зазначати дату та час випадку, місце (адресу) зливу, марку та державний номер асенізаційного автомобілю.

 Адміністрація КП «Дніпроводоканал».