Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

15.07.17 14.00 Тренінг - семінар для громадських організацій учасників АТО "Від проектної ідеї до реалізації"

15 липня о 14-00 за адресою: готель «Дніпропетровськ», Січеславська набережна, 33, 11 поверх, конференц-зал) -  круглий стіл за участі Івана Начовного, голови Дніпропетровської обласної асоціації об’єднань учасників АТО; Сергія Звірка,в. о. начальника управління з питань учасників АТО, членів їх сімей та внутрішньо переміщених осіб ДМР; Олександра Стрилець, директора Дніпровського центру професійно- технічного  навчання; Віталія Жеганського, виконавчого директора Асоціації  сільських, селищних рад та об’єднаних громад Дніпропетровської області, а також представників громадських та комерційних організацій.

Довідка:

Міжнародний фонд «Відродження» проводить 14-15 липня 1917 р ( м. Дніпро, готель «Дніпропетровськ», Січеславська набережна, 33, 11 поверх, конференц-зал) тренінг - семінар для громадських організацій учасників АТО "Від проектної ідеї до реалізації". Участь у семінарі беруть представники 14 громадських організацій учасників АТО з 10 міст та районів області.

Громадські організації воїнів АТО, які активно створюються в Україні з 2015 року, стали помітним суспільним явищем та впливовою силою громадянського суспільства. Разом з тим новоствореним організаціям часто бракує знань та практичного досвіду міжсекторальної взаємодії та проектної роботи, навичок з комунікації.

Метою тренінгу є насамперед посилення інституційної спроможності ветеранських громадських організацій в роботі як з донорськими структурами - з вітчизняними та міжнародними благодійними фондами, організаціями, бізнес-структурами тощо, так й органами державної влади та місцевого самоврядування. Учасники семінару отримають знання з підготовки проектних заявок та пропозицій, участі в конкурсах, здійснення проектів, побудови ефективної комунікації з оточуючим середовищем.