Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Борис Філатов – лідер за показником зростання підтримки серед мерів мегаполісів, – дослідження

У червні цього року міський голова Дніпра Борис Філатов став лідером за показником зростання підтримки своєї діяльності з боку мешканців міста. Про це свідчать дані щомісячного соціологічного опитування жителів Києва, Харкова, Львова, Дніпра та Одеси, яке провів Центр досліджень і комунікацій компанії Active Group в рамках проекту «Міський омнібус». Так, у перший місяць літа середньозважена оцінка роботи мера Дніпра піднялася з 3 до 3,3 бала. Зокрема, 32,2% дніпрян поставили меру 3 бали, ще 30% – 4 бали. Найвищі 5 балів Борис Філатов отримав від 13,4% містян. За даними Центру досліджень і комунікацій Active Group, червневий рейтинг мера Дніпра – найвищий з вересня 2016 року.
Водночас, як свідчить опитування, рейтинг міського голови Одеси Геннадія Труханова у червні збільшився на 0,2 бала, на третьому місці за рівнем зростання підтримки – мер Львова Андрій Садовий, а на четвертому – столичний очільник Віталій Кличко. А от оцінка діяльності Геннадія Кернеса, керівника Харкова, у червні знизилася на 0,3 бала.
У рамках дослідження в кожному місті щомісяця опитується не менше 1660 респондентів. Похибка при довірчій імовірності 0,95 не перевищує 2,5%.