Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Борис Філатов передав гроші, виграні у спорі з Геннадієм Корбаном, бійцям АТО на ремонт квартир

Міський голова Дніпра Борис Філатов передав родинам бійців АТО 5 тис. доларів на ремонт нових квартир. Ці гроші мер міста виграв у суперечці з колишнім заступником голови Дніпропетровської ОДА Геннадієм Корбаном: протягом місяця Борис Філатов не користувався соціальними мережами. 11 липня депутат Дніпровської міської ради Юлія Дмитрова за дорученням мера вручила чотирьом родинам по 1250 доларів.
«Геннадій Корбан і Борис Філатов побилися об заклад стосовно того, що міський голова на місяць відмовиться від будь-яких соціальних мереж та месенджерів. Усі умови були виконані. Сторони домовилися віддати гроші родинам бійців АТО, які трохи більше місяця тому отримали нові квартири. Ці кошти вони зможуть витратити на ремонт», – розповіла Юлія Дмитрова.
Як відомо, 29 травня 2017 р. очільник Дніпра вручив ключі та ордери від семи нових квартир родинам бійців АТО та сім'ї патрульного Артема Кутушева, який загинув торік у вересні при виконанні службових обов'язків. Помешкання розташовані у двох під'їздах будинку на вул. Мандриківській, 127. Блок багатоповерхівки реконструювали після вибуху газу у 2007 році.
«Ми плануємо замінити двері, прокласти проводку, а далі, можливо, розпочнемо робити стелю та підлогу в усіх кімнатах. Ми дуже вдячні Борису Філатову, що він передав нам ці гроші. Нарешті у наших дітей є свої кімнати, а тепер ми ще й зможемо зробити їх гарними», – розповіла дніпрянка Наталя Литвіненко.
«Насправді, ми ще не думали, як саме витратимо ці кошти. Звісно, будемо все рахувати та розставляти пріоритети. Точно витратимо на ремонт – меблі поки почекають. Потрібно поставити 6 дверей, зробити підлогу, бо діти не повинні ходити по бетону», – каже мешканець будинку Олексій Гурінов.